Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Sjoerd en Rogier slaan onze acht voor

Geplaatst op 10-11-2011  -  Categorie: algemeen

Twee Olympische roeiers te gast bij RV Aengwirden in Heerenveen

Sjoerd Hamburger en Rogier Blink, beiden zware roeiers die zich gekwalificeerd hebben voor de Olympische Spelen in London, waren donderdag te gast bij RV Aengwirden.

Ze waren uitgenodigd door Ingenieursbureau Oranjewoud . Oranjewoud is sponsor van de zware mannen groep van de Koninklijke Nederlandse Roeibond die zich voorbereidt op de O.S. 2012. Oranjewoud vraagt dan als tegenprestatie wel eens roeiers om een praatje te houden of- in dit geval- het personeel te laten kennismaken met de roei-ergometer.

De ouders van roeier Sjoerd Hamburger, die in Oldeberkoop wonen,  roeien beiden bij RV Aengwirden, dus een afspraak om samen te roeien was snel gemaakt.

De eerste herenacht van Aengwirden is al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de HEAD of THE RIVER een wedstrijd over 8 kilometer op de Amstel. De veteranen heren waren heel enthousiast dat de beide Olympiërs met hen wilden roeien om zo de fijne kneepjes van de roeitechniek over te brengen.

Donderdagochtend om 8.00 stonden zes van de roeiers van de acht paraat om, vóór het werk, nog even intensief te trainen. De twee Olympiërs op slag, zodat de anderen goed konden volgen.

Laaiend enthousiast stapte men uit de boot.” Zeer nuttig! Erg leerzaam…” ze leerden ons de boot vloeiend en effectief te laten lopen”.

Kortom, voor herhaling vatbaar!

img-3747

v.l.n.r.Rokus, Eduard, Rogier, Albert, Sjoerd, Joost, Michiel, Frans en Annelien


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2023 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl