Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

WEBSITE DISCLAIMER
WEBSITE DISCLAIMER
Disclaimer
Overige juridische informatie

Roeivereniging Aengwirden betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie.
Roeivereniging Aengwirden aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van informatie aangeboden op deze website op welke manier dan ook.
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Iedereen mag informatie sturen naar de redactie van deze website. De redactie behoudt zich het recht voor deze informatie al dan niet te plaatsen en -inhoudelijk of vormtechnisch- aan te passen. Het auteursrecht op deze website berust geheel bij Roeivereniging Aengwirden of bij derden die na toestemming beeldmateriaal beschikbaar hebben gesteld aan Roeivereniging Aengwirden. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Roeivereniging Aengwirden. Vul daarvoor het contactformulier in, elders op deze website.

 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8440 AV
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 27480222
(Secretaris)


 

© 2018-2021 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl