Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Schoonmaakrooster online

Geplaatst op 04-03-2019  -  Categorie: algemeen  -  Auteur: Hidde  -  Bron: Roeivereniging Aengwirden

Beste Leden!

Vanaf heden kunnen leden overal ter wereld het schoonmaakrooster van onze vereniging bekijken en ruilen met andere leden. Ga meteen na wanneer je ingeroosterd bent en schrijf dit op in je agenda. Surf naar het schoonmaakrooster via de grote knop onder aan deze blog.

Schoonmaken; soms is het leuk werk en soms is het vervelend werk. Schoonmaken loont, dat wel! Onder supervisie van Pieter Vonk heeft de club een nieuw rooster opgesteld. Wanneer je ingeroosterd bent krijg je twee herinneringsberichten; tien en twee dagen voorafgaand aan de schoonmaakactiviteit,

Wat nu als je ingeroosterd staat maar je hebt andere afspraken? Je kan via de schoonmaakroosterpagina ruilverzoeken uitvoeren met andere leden. Wat nu als ik een ander lid aanspreek/bel/app en ruil? Voeg de ruil alsnog door op het rooster, zo blijft de planning overzichtelijk voor andere leden.

Misschien is het je opgevallen dat op de pagina met het rooster gesproken wordt over bardienst, barhoofd en bardienstplanning. Dat klopt! Onze vereniging maakt handig gebruik van de bardienst-module van e-Captain. Vooralsnog kan de naam 'Bardienstplanning' niet veranderd worden in Schoonmaakrooster maar dit staat wel hoog op de wensenlijst van e-Captain.

Schoonmaakrooster

Extra:

Verder was ik afgelopen week op bezoek bij mijn oom in Enschede. Ik hielp hem met het poetsen van de keuken en gebruikte wij groene zeep en soda (natriumcarbonaat). Ik ben om, geen spuitbussen of ontvetters meer nodig, het enige wat je nodig hebt is tijd, de kracht van soda zit in het inweken.

Hieronder wetenswaardigheden over schoonmaken:


pas op! Gladde vloer


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl