Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Op een mooi Pinksterweekend

Geplaatst op 08-06-2022  -  Categorie: wedstrijdroeien  -  Auteur: Anders

 

rutger-en-niels-ready-for-action

 

… op een mooi Pinksterweekend in Delfzijl

Zaterdag 4 juni was het zover. Sandra en Albert hadden het hele seizoen ons allen geënthousiasmeerd voor de Pinksterwedstrijden bij RV Neptunus in Delfzijl. En eerlijk is eerlijk, wat een leuke wedstrijd is dat! Het was super weer, het parcours was uitdagend maar niet te lang, de organisatie was goed, de braadworst heerlijk en natuurlijk was er een prima bandje voor feestjes en partijen. Alle ingrediënten om eens lekker sportief te vlammen met de jeugd.

 

Wedstrijdverloop

Vol goede moed toog onze jeugd dan ook naar Delfzijl. Alexander beet de spits af in de skiff (J11), en dat deed hij meer dan verdienstelijk. In een keurig tempo werd zeer beheerst het eerste blik binnen gehengeld.

Vervolgens kwamen Niels en Rutger aan bod. De heren maakten er een geslaagde wedstrijd van, maar ondanks een keurige techniek en strakke stuurmanskunst moesten zij helaas hun meerdere erkennen in de boys van de Hunze.

Daarna mochten Jelmer en Alexander in de Kattepult het water op. In een wederom keurig geroeide en gestuurde 1.000 meter kwamen zij moe maar voldaan over de finish. Het resultaat was een blik in het j12 2x veld.

Maar voor we bij de klapper van de dag aankomen, mochten de oudjes ook nog even aan de bak. In Mix2x (jonger dan 100) wisten Sandra en Anders helaas net niet het studentensetje van Gyas te verslaan.

Dus aan het eind van het liedje lag de druk bij Marylou. Wist zij dan de dag van nog een extra gouden randje te voorzien? En jawel hoor, vol overtuiging won Marylou in de 1x 16 veld! In krap 10 minuten werden de 2,2 km weggetikt. Hulde, het resultaat van mooi en overtuigend roeien.

 

Volgend jaar weer

Na het gemeenschappelijk nuttigen van de nodige braadwursten en andere versnaperingen ging de Aengwirden-delegatie moe en voldoen huiswaarts. Waarbij de unanieme conclusie was: volgend jaar weer! En wie weet hebben er dan ook meer Aengwirdenploegen zin in leuk dagje uit in Delfzijl.

 

Klik voor meer foto's op onderstaande link:

2022-06-05 Jeugdwedstrijden Delfzijl

 


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8440 AV
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 27480222
(Secretaris)


 

© 2018-2021 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl