Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Midzomertocht 25 juni

Geplaatst op 26-06-2022  -  Categorie: algemeen  -  Auteur: Ellen

m5Op zaterdag 25 juni was het zover: de midzomertocht naar Terherne. We waren met z’n tienen, waardoor we mooi twee volle boten hadden. Een met leden van Aengwirden en de andere met een mix van Angwirden, De Geeuw en Epsilon.

 

Goed voorbereid

Voor vertrek legden we met de organisatie en hulp alles klaar en monteerden we de lampjes op de boot. Want het zijn wel lange dagen, maar er komt een keer een eind aan het daglicht. Voor deze montageclub hadden de leden van de toercommissie soep en broodjes geregeld, zodat ook zij met een gevuld buikje kon gaan roeien.

 

 

m3-2

 

20220625-200411-2Gezellig

We vertrokken om 18.30 uur en bleven mooi bij elkaar. Onderweg wisselden we op het water, moest een van de boten even een stukkie terug omdat ze de waterkaart waren verloren, maar na anderhalf uur legden we aan bij Foodbar Picknickers bij de Heerenzijlbrug. Daar was het gezellig en konden we ook de lopers van de halve marathon van Sneek nog aanmoedigen, want hun parcours bleek daar langs te lopen. Na een heerlijke borrelplank en wat drank, al dan niet met alcohol, begonnen we tegen 21.00 uur weer aan de terugweg.

Terugtocht met muziek en verlichting

Dit keer gewisseld door even aan te meren en hup weer verder. Al vanaf Vegelinsoord werden we begeleid door de klanken van de Night of the Koemarkt. De lampjes deden inmiddels dienst en om 22.30 uur meerden we weer af. Het vlot konden we nog net zien. We waren voldaan, drijfnat en moe, maar hadden natuurlijk nog wel energie voor een afzakkertje. Drijfnat omdat we de laatste 2 km nog even een kneiterharde bui over ons heen kregen.

m1-2Gelukkig hebben we bij onze vereniging heerlijke douches 😁

 

Ik zou zeggen: roei volgend jaar ook mee, want we hadden drie keer gezelligheid:

  1. in de boot
  2. bij Picknickers
  3. bij het afzakkertje

 

Tot volgend jaar!


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8440 AV
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 27480222
(Secretaris)


 

© 2018-2021 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl