Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Lichtjestocht

Geplaatst op 06-02-2023  -  Categorie: toerroeien

Begin januari kon de Lichtjestocht niet doorgaan vanwege de stormachtige wind, maar op zaterdag 4 februari waren de omstandigheden perfect. De Wilster, Gielegou, Rokus en Wetterjuffer én hun bemanningen waren prachtig verlicht en versierd. In de kom stond een hapje en drankje klaar voor iedereen.

Gezelligheid bij de loods

Terug bij de loods barstte de gezelligheid nog eens extra los. Het hele terrein was verlicht en er waren vuurkorven. Hapjes stonden klaar en een feestelijk alcoholvrij drankje werd gepresenteerd. De prijs voor de mooist verlichte outfit ging deze keer naar de prachtige captainshoed. De jeugd gaat die voortaan dragen bij al hun wedstrijden, samen met de prijs in de vorm van een echte captainsarmband. Na een woord van dank van Anders, een toost en de uitreiking van de captainsarmband was iedereen vervolgens binnen welkom, voor heerlijke soep en broodjes.

Bedankt!

Dank aan iedereen die deze feestelijke en gezellige middag en avond mogelijk heeft gemaakt, zoals de toercommissie, clubhuiscommissie en alle helpers bij het klaarmaken van de boten, het versieren van het terrein en het verzorgen van de vuurkorven.  

 

  Bekijk alle foto's

 

De toercommissie is er klaar voor! Met de klok mee: Irene, Ingrid, Monique Carliez (voorzitter), Ellen en Narda

toercommissiie


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl