Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Kom roeien! Open dag 10 Mei

Geplaatst op 24-04-2014  -  Categorie: algemeen

De roeivereniging Aengwirden organiseert 10 mei een Open Dag waar iedereen kan ervaren hoe leuk roeien is. Roeien is een sport met veel mogelijkheden, je kunt alleen en in teamverband roeien. Een sport waarmee  je je hele lichaam traint met weinig kans op blessures, waarbij je optimaal kunt genieten van buiten op het water zijn, met een gezellige verenigingscultuur. Jong en oud, sportief of ongetraind; iedereen kan roeien. Je kunt heerlijk ontspannen toertochten maken over de Tjonger en naar mooie plaatsjes als Terherne, Joure, Akkrum of Mildam varen. Maar roeien kan ook hard trainen zijn en nationaal en internationaal op hoog niveau presteren.

Zaterdag 10 mei kun je op het Greebepad in Heerenveen zelf in de boot stappen en onder begeleiding de eerste halen maken. Of misschien wil je weer eens in glad materiaal je techniek bijspijkeren. De roeivereniging nodigt je graag uit om tussen 10 en 12 langs te komen. Mocht je niet kunnen komen maar heb je wel belangstelling dan kun je mailen naar siraterces.[antispam].@rvaengwirden.nl en wij nemen dan contact met je op om verdere afspraken  te maken

De vereniging kent ontspannen en levendige toerroeiers maar ook bloedfanatieke en bevlogen wedstrijdroeiers. Voor allen staat het plezier en het samen een leuke sport beoefenen bovenaan. Komend jaar zal dan ook een begin worden gemaakt met de bouw van een verenigingsgebouw die douches en vergaderruimtes zal herbergen. De botenloods ligt onderhand helemaal vol met een prachtige vloot. Kom het allemaal maar bekijken en laat je eens in de boot nemen.


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl