Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

KNRB tocht over de Warta in Polen

Geplaatst op 10-09-2018  -  Categorie: toerroeien  -  Auteur: Anna Nynke

Jaarlijks organiseert de KNRB meerdere toertochten en doordat er veel liefhebbers waren voor de tocht over de Warta waren kon niet iedereen mee. Per week mocht er daarom één ploeg per vereniging deelnemen. De eerste week waren wij, Ineke Donkervoort, Irene Hamburger, Jacomijn Steen en Anna Nynke Hiemstra de gelukkigen en op 31 augustus vertrokken we om 7 uur met de bus vanuit Apeldoorn naar Jaszkowo in Polen.

1

De 40 roeiers kwamen van 11 verschillende verenigingen. We voeren in wherries met 2 roeiers en 2 sturen. Het waren heel stabiele boten, die tegen een stootje konden. De sfeer was uitstekend en iedereen hielp elkaar bij vertrek en aankomst met de boten in en uit het water te tillen. Het was fantastisch weer, met onderweg veel mooie waarnemingen. We zagen dagelijks ijsvogels, maar ook kraanvogels, zee- en visarenden en rode wouwen.

2 3

Er waren onderweg niet veel uitspanningen, zodat we langs de Warta op de zand of kiezelstrandjes picknickten. We roeiden rond de 40 kilometer per dag en hebben volop genoten. Het was prima te doen en heel ontspannen allemaal.

4 5

De groep was gezellig en hoewel we met onze eigen ploeg roeiden was er buiten de boot veel interactie met de andere deelnemers.

6
We hebben als oud-wedstrijdroeiers ontdekt dat toerroeien geweldig is en dat we dat nog jaren kunnen doen!


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl