Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Jeugd: seizoensafsluiting met toertocht en bbq Weerribben

Geplaatst op 10-07-2022  -  Categorie: algemeen  -  Auteur: Anders

20220710-145025Op zondag 10 juli stond de laatste activiteit van de jeugdroeiers voor de zomervakantie op de agenda. Er was een mooie tocht uitgezet en daarna volgde een afsluitende barbecue.

Om 12.00 uur waren alle roeiers aanwezig, en omdat onze jeugd veel samen heeft geroeid met Jason uit Arnhem, waren er ook twee roeiers uit Arnhem van de partij.  In totaal waren er elf deelnemers. De tocht was als gewoonlijk perfect georganiseerd door Albert, Sandra en Gea. Met een extra C4 van Aengwirden erbij was er voldoende materiaal voorhanden om eens lekker door de Weerribben te roeien.

Lekker roeien, en daarna .....

Gelukkig was het niet al te warm en stopte het tegen de middag met regenen. Ideale omstandigheden voor een mooie tocht dus. Sandra roeide samen met Mathijs in de dubbel twee, de beiden C4’s werden bemand door de overige actieve roeiers, onder leiding van Gea en Albert. Rutger (geblesseerd) en Julius (eerste les) zaten bij Anders in het volgbootje. En zo ging het hele spul het water op.

 

Na stief 2,5 uur roeien, rondje ‘Nederland’, kwam het hele spul weer aan op het roeicentrum van Albert en Sandra. De boten werden snel maar nauwkeurig afgeriggerd, zodat na een uitgebreide duik in het Steenwijkerdiep kon worden aangeschoven bij de bbq, waarvan de ouders de organisatieop zich hadden genomen. Naast de roeiers waren ook ouders en broertjes en zusjes van de partij.  Tijdens de barbecue was er alle tijd om gezellig te socializen en terug- en vooruit te blikken. Het was gewoon een super gezellige happening. Rond een uur of acht werd het tijd om de boel op te ruimen.

20220710-174619

Tot slot

We zeggen het nog maar eens: het was allemaal uitstekend geregeld. De jeugd van Aengwirden kijkt terug op een super leuk seizoen en iedereen heeft weer zin in het nieuwe seizoen.
Vanaf deze plek: Sandra, Albert en Gea, hartelijk bedankt!

Bekijk de foto's

2022-07-10 Seizoensafsluiting jeugd


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl