Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Herfstwedstrijden: Aengwirden goed aanwezig

Geplaatst op 06-10-2013  -  Categorie: wedstrijdroeien

September en oktober zijn de maanden die voor de roeiers in het teken staan van de herfstwedstrijden. De klassiekers Cottwich-Almelo, De Vechtrace, De Tromp Boatraces, Novembervieren en De Hel van het Noorden vormen een uitdagende serie wedstrijden waar Aengwirden niet ontbreekt. En na twee van die klassiekers tekent zich een beeld af waar Aengwirden trots op kan zijn. De roeiers varen goed mee in de kop van het veld.

Allereerst natuurlijk Frans van der Steen die samen met Jan-Bas van Noord van 't Diep het HVE2x-veld aanvoert. Zowel in Almelo als bij de Vechtrace streken zij de eerste plek op. Dat dat geen toeval is laat Frans zien door in het veteranen skiffveld ook de E-categorie te winnen. Ook Albert Sprokholt roeide goed mee in dat veld en kwam met een goed resultaat naar Heerenveen.

Bij de veteranen D roeide Michiel Oosterhagen naar een tweede plaats nadat hij in het ochtendblok samen met Edith Stok in het Mix2x-veld op twee seconden naast het blik greep.

De Vechtrace kwamen zowel Frans als Michiel weer in actie en weer continueerde Frans zijn zegetocht. Met overmacht blikte hij in het HVE2x en het HVE1x. Michiel roeide naar een derde plek in het HVD1x veld.

Beide wedstrijden vonden plaats met prachtig weer en kennen van oudsher een heel goede ambiance en sterke velden met (inter)nationale vertegenwoordiging. Dat Aengwirden zo goed meedraait in de uitslagen laat wel zien dat de vereniging een pittig kader wedstrijdroeiers heeft die gezamenlijk tot leuke dingen in staat is. Met spanning kijken we uit naar het vervolg van de Herfstklassiekers. (19 okt Tromp Boatraces (Hilversum), 3 nov Novembervieren (Amsterdam), 24 nov Hel van het Noorden (Groningen).

dsc-2536


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl