Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Een nieuw jaar, een nieuwe boot

Geplaatst op 04-01-2014  -  Categorie: algemeen

Op 2 januari was Aengwirden weer één van de eersten en deze keer met het houden van een Nieuwjaarsborrel. Nu nog in een onverwarmde loods maar wel door de opkomst een warme gelegenheid.
Het komende jaar wordt weer een enerverend jaar voor de roeivereniging. De verjonging van de vloot gaat door en als klapstuk werd deze bijeenkomst aangegrepen voor de doop van een nieuwe boot in de vloot. Scheidend voorzitter Irene Hamburger zag een lang gekoesterde wens in vervulling gaan; een kunststof C4 die vooral het toerroeien op een hoger plan tilt. De boot is een moderne en geriefelijke roeiboot waarin beginnende en ervaren roeiers zorgelooos kunnen roeien. Met een gedegen verhaal en het nodige geestrijke vocht werd de “Wilster”, Fries voor Goudplevier, aan de vloot toegevoegd en in gebruik genomen.

bootdoop020114

Het jaar 2014 zal echter voornamelijk in het teken komen te staan van de nieuwbouw van een multifunctionele ruimte waarin goede sanitaire voorzieningen en instructieruimtes worden gehuisvest. De bouwcommissie komt op stoom en de plannen worden al concreter. Als alles goed gaat zal de volgende nieuwjaarsbijeenkomst meer behaaglijk worden gehouden.


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl