Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Bestuursbericht RvAengwirden

Geplaatst op 24-03-2020  -  Categorie: algemeen

Beste Aengwirden leden

 

Het is een onwezenlijke tijd. We worden door de omstandigheden gedwongen alle sportieve activiteiten te stoppen. We mogen tot 1 juni niet roeien, noch elkaar spreken op het vlot of bij de koffie. Dat hebben we nog nooit meegemaakt. Als het nodig is om verdere besmetting te voorkomen, en te vermijden dat verenigingsleden ernstig ziek worden, dan moet het maar zo. Het is niet anders! 

Toch moeten een aantal zaken worden benoemd.

Zoals jullie weten is de ALV van 21 maart opgeschort. Gezien het nieuwe verbod zoeken we naar een oplossing hiervoor. We zorgen dat we de stukken wel alvast op de site plaatsen.

De roeivereniging is tot 1 juni gesloten. Het clubgebouw is afgesloten. De sleutel is bij Gerrit Jan de Wijn 06-51333318.

Zoals jullie weten zijn Wouter Bringmann(secretaris) en Hans Hofer (materiaalcommissaris) aftredend en stellen zich niet herkiesbaar. Vera Groot Kormelinck en Joost Bronswijk hebben zich bereid verklaard om deze functies over te nemen. Het is formeel nog wel mogelijk om met minimaal 10 stemgerechtigde leden een tegenkandidaat of tegenkandidaten schriftelijk voor te dragen. Wel is het bestuur voornemens Vera en Joost aan te wijzen als bestuursassistent.  Zij kunnen het bestuur alvast ondersteunen. Van Wouter Bringmann en Hans Hofer nemen we afscheid als zittende bestuursleden op de volgende ALV en hen dan danken voor hun inzet voor onze vereniging.

De open dagen zijn afgelast. Om toch te zorgen dat mensen de mogelijkheid krijgen met roeien in aanraking te komen en we dit jaar ook weer nieuwe leden krijgen, gaan we met de organisatoren in contact hoe we dit in gaan steken.

Dit geldt ook voor het jeugdroeien waarmee een goede start is gemaakt en streven naar een goede herstart.

De verwachting is dat de sluiting van Aengwirden niet snel over zal zijn. Zodra er weer nieuws is zullen wij dat laten weten. Rest het bestuur u allen het goede toe te wensen. Blijf in conditie met wat er aan bewegingsmogelijkheden is overgebleven, houd uzelf en uw omgeving in de gaten.

 

Sportieve groet

Namens het bestuur

Gerrit Jan de Wijn

 


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl