Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

Afroeien, botendoop en lunch

Geplaatst op 14-10-2022  -  Categorie: algemeen  -  Auteur: Gerrit Jan


Op 24 september sloten we de mooie zomer af met een gevarieerde bijeenkomst waarvoor alle leden waren uitgenodigd. De roeiproefcommissie, bestaande uit Marieke en Alex toetste de roeivaardigheden scullen1, sturen1, scullen 2 en skiff. Er waren acht kandidaten en vier boten op het water. Het was mooi weer, met een stevig windje uit het noordoosten. Spannend om netjes aan te komen bij het vlot! Op de kant was er een gezellige belangstelling van leden die zich hadden aangemeld voor de lunch. De kandidaten lieten zien dat ze vanaf mei goed geoefend hebben en ze zijn allemaal geslaagd.  

De nieuwe skiff werd gedoopt door Maarten en Arianne. Maarten is ruim 20 jaar lid van RV Aengwirden en verzorgde deze keer de skiffinstructie. Arianne is lid sinds mei van dit jaar. Onze voorzitter leidde de doop kort in. Hij spreekt er zijn trots over uit dat dit al de vierde boot is die dit jaar gedoopt is en bedankt de penningmeester en de materiaalcommissaris die dit mogelijk maakten. Samen met de jeugdboot die we gratis kregen, is dit een welkome aanvulling van onze vloot. Vervolgens onthulde Maarten de naam van de skiff, Wikel (Fries voor torenvalk) en wenste hem een behouden vaart. Arianne wierp een emmer kanaalwater over de punt en de clubhuiscommissie verzorgde een glaasje alcoholvrije bubbels voor de bijbehorende toost.

Het laatste onderdeel van de bijeenkomst was een uitstekend verzorgde lunch door de clubhuiscommissie. Het was gezellig, met geanimeerde gesprekken tussen leden die elkaar nog niet kenden en tussen oude bekenden. Mooi om te zien en goed voor de verbinding en het wij-gevoel. Ondertussen was er op het tv-scherm een diavoorstelling van de verrichtingen van onze scullen1-kandidaten. Kortom, we kijken terug op een zeer geslaagde ochtend en middag.

Tot slot de geslaagden: scullen1 en sturen1: Monica, Arianne, Marike, Jelger en Rachella. Scullen2: Bep.  Skiff: Steffen en Mark.

Bekijk de foto's


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8440 AV
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 27480222
(Secretaris)


 

© 2018-2021 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl