Vier voorjaarclinics voor slechts €40  Meld je hier aan!

11-bruggentocht groot succes

Geplaatst op 16-06-2021  -  Categorie: toerroeien  -  Auteur: Irene

De jeugd die door Sandra en Albert het hele jaar begeleid is, sloot op zondag 6 juni het seizoen af met een echte toertocht. De toercommissie had een toertocht georganiseerd voor de jeugd, maar ook voor oudere/meer ervaren leden. De jeugdleden waren: Mathijs (9), Alexander (10), Teike (16), Eline en Rutger (14) en Lieke (14). Malika en Marilou konden vandaag helaas niet mee roeien.

Om 11.30 vertrok er een hele stoet richting spoorbrug bij Vegelinsoord. Bij Edith en Michiel werd een korte sanitaire stop gemaakt, waarna ook zij meeroeiden.  

Vervolgens trok het hele gezelschap op richting Posthuis waar Els en Monique met een hapje en een drankje klaar stonden. Voordat ze daar waren, moesten er eerst nog een aantal smalle en lage bruggen worden gepasseerd. Anders en Sandra die bij de jeugd in de boot zaten, coachten de stuurlui, want het was toch wel erg spannend. Maar ook het wisselen in de boot deden ze volleerd en leidde tot veel hilariteit. Voor de skiffeurs was het ook spannend, want dit rondje deden de meesten niet vaak.

Om 14.15 kwamen de roeiers weer aan het vlot. Iedereen was droog gebleven, straalde en viel aan op de koffie en het suikerbrood. Wat een mooie afsluiting van de lockdownperiode en wat een prachtig begin van de zomer! We houden de 11-bruggentocht er zeker in!

Fijn dat we ook weer in de meermansboten mogen. We kunnen los!!

De Toercommissie

 

Foto's 11-bruggentocht


Reageer!

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 

ROEIVERENIGING

 
logo-blad-aengwirden-d-300-ppi

BEZOEKADRES

 

Wetterwille 50
8447 GC
Heerenveen

POSTADRES

 

Postbus 805
8445 PE
Heerenveen
Nederland

Kvk: 01085984

BEL

 

06 - 18212755
(Secretaris)


 

© 2018-2024 Roeivereniging Aengwirden
Powered by e-Captain.nl