19e Dies

10-9-2018
Zaterdag stond in het teken van onze 19e Dies. Hierbij is flink geklust aan het gebouw, de vloot en het terrein. Dankzij de hulp van vele leden ziet zowel de vloot en gebouw er weer blinkend uit. Daarnaast is het vele groen goed verwijderd. Vervolgens zijn de roeiproeven afgenomen, waarbij 11 leden een hogere bevoegdheid hebben behaald. De dag werd afgesloten met een gezellige en smakelijke barbecue.

Hierbij heeft de botenhuiscie de maquette van het verenigingsgebouw en een aantal tafels gepresenteerd. Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening hierover. Kom de maquette daarom bekijken, speel er mee en deel je mening in het schrift wat erbij ligt.

Leave a Reply

  • KNRB tocht over de Warta in Polen
  • 19e Dies
  • Elfstedenroeimarathon 2018
  • Open Dag 2018
  • Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel