Internationale Pinkster Roeiwedstrijden Delfzijl 2018: 5x blik

19-5-2018
Bo Oosterhagen is gestart in het veld M14 1x. Er werden twee heats van 400m geroeid waarbij de tijden bij elkaar worden opgeteld. Winnaar is diegene die het snelst geroeid heeft. Bo was de enige roeister die beide heats onder de 2 minuten wist af te leggen. ’s Middags heeft Bo samen met een Duitse roeister 1000m in het M14 dubbeltwee veld afgelegd. Ondanks het feit dat de dames elkaar in de ochtend zwaar bestreden hadden en zij nooit eerder met elkaar geroeid hadden liep de wedstrijd toch goed en streken zij dus de overwinning en het blik op. Als laatste roeide Bo met de meiden van de Groninger vereniging “De Hunze” in het dubbelvier veld. Ook dit zag er verzorgd uit en resulteert ook in een blik.

Michiel Oosterhagen startte in het heren skiffveld. Een redelijk gevuld veld waarin rijp en groen bij elkaar werd gezet. De 2,2 km werd afgelegd in 8:51. Hiermee haalde hij het blik binnen voor Aengwirden. Door zijn deelname in een combiploeg werd het totaal aantal blikken voor de Heerenveense roeivereniging afgetikt op vijf stuks.

Leave a Reply

  • KNRB tocht over de Warta in Polen
  • 19e Dies
  • Elfstedenroeimarathon 2018
  • Open Dag 2018
  • Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel