AA race 2018 en omslatraining

22-4-2018
Het was een druk weekend voor de roeiers, gisteren was er al een wedstrijd en vandaag werd er door een andere ploeg ook een wedstrijd gestart: de AA race in Alkmaar over 4 km. Door Wilco Fennema, Jur Hofsteenge, Frank Pauw, Kilian Yntema en stuur Ria van Duinen (De IJssel) werd gestart in de V4*A-C. Het V4* veld bestond uit 8 ploegen, hier hebben ze de tweede tijd gevaren, van de A-C waren ze de snelste.

Voor een aantal andere leden stond er een omslatraining in het zwembad op de planning. Niet alleen eigen leden waren daarbij aanwezig, ook 3 leden van Skylla wilden wel eens weten hoe het moet als je weer in de boot moet klimmen.

Leave a Reply

  • KNRB tocht over de Warta in Polen
  • 19e Dies
  • Elfstedenroeimarathon 2018
  • Open Dag 2018
  • Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel