Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel

21-1-2018
Gisteravond werden de Lichtjestocht en de Nieuwjaarsborrel gehouden. Tijdens de tocht is het gelukkig droog gebleven en was het heerlijk windstil. Onderweg waren er versnaperingen geregeld door de Toercommissie. Bij terugkomst stond er soep en broodjes klaar om met een gevulde maag aan de korte ALV te beginnen die gevolgd werd door de Nieuwjaarsborrel. Tijdens de borrel werd er het een en ander verteld over de oprichting van de vereniging door Rokus Greebe, Sybren Rypkema en Jan Jouke Kraak.

One Response to “Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel”

  1. Met 16 deelnemers een geslaagd evenement.
    De maaltijd die verzorgd was door de clubhuis cie. Was heerlijk. Er heerste een gezellige sfeer.

Leave a Reply

  • KNRB tocht over de Warta in Polen
  • 19e Dies
  • Elfstedenroeimarathon 2018
  • Open Dag 2018
  • Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel