Novembervieren 2017: 2x blik

5-11-2017
De Novembervieren, een race over 4 km in een vier, in Amsterdam op de Amstel.
In blok 2 werd gestart door Jan-Bas van Noord, Joost Bronswijk, Albert Sprokholt, Frans van der Steen en stuur Monique Pronk in VF4+. Van de 40 V4+ ploegen werden ze overall 18e, maar wel 1e van de vijf in hun veld.
In blok 3 werd de V4* gevaren. In VA4* deden Wilco Fennema, Jur Hofsteenge, Kilian Yntema, Frank Pauw en stuur Wouter Bringmann mee. Zij hebben een keurige 27e plaats behaald van de 68 ploegen, binnen de A waren ze 6e van de 7. In de C deden Hans Hofer, Sybren Rypkema, Riemer Dijkstra, Drieuwes de Jongh en stuur Cathrien Smeding mee. In een groot veld werden ze 17e van de 19, 53e overall. In de F werd nog een keer gestart door Albert Sprokholt, Joost Bronswijk, Jan-Bas van Noord, Frans van der Steen en stuur Monique Pronk. Deze keer werden ze 15e overall en 1e van de 3 in de F.

Leave a Reply

  • KNRB tocht over de Warta in Polen
  • 19e Dies
  • Elfstedenroeimarathon 2018
  • Open Dag 2018
  • Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel