Tromp Boat Races 2017: 4 blikken

15-10-2017
Dit weekend vonden in Hilversum de Tromp Boat Races plaats, een race over 5250m.
Op zaterdag in V1x is Frans van der Steen 12e van de 73 geworden, binnen de E was hij 2e van de 12. Ook Joost Bronswijk startte in E, hij was 6e van de 12 en 30e overall. In F startte Jan-Bas van Noord, overall 23e, maar wel de snelste van zijn categorie van de 6, ook nog in een nieuwe baanrecord.
’s Middags in de V4+ deden Jan-Bas van Noord, Joost Bronswijk, Michiel Oosterhagen, Frans van der Steen en stuur Monique Pronk mee in de E, van de twee in hun veld waren ze de snelste, 7e overall van de 19, ook in een nieuw baanrecord. In DV2x kwamen Marieke van Drogenbroek en Edith Stok in actie, in de D waren ze 3e van de 5, overal 10e van de 23.
Op zondag in V2x werd gestart door Jan-Bas van Noord en Frans van der Steen in E-F, zij waren de snelste van de 5, overall 4e van de 19. In datzelfde veld startten Michiel Oosterhagen en Joost Bronswijk, zij waren 3e in hun veld en 11e overal van de 19.
’s Middags waren de V4* nog aan de beurt. In E-F startten Joost Bronswijk, Michiel Oosterhagen, Jan-Bas van Noord, Frans van der Steen en stuur Monique Pronk, van de 4 waren ze de snelste, 9e overall van de 30. In de A deden Wilco Fennema, Gerben Wiersma, Kilian Yntema, Frank Pauw en stuur Wouter Bringmann mee, zij waren 3e van de 4, maar 11e overall van de 30. In de B startten Ruud van de Keijl, Jeroen Westerik, Gijs van den Eerenbeemt, Drieuwes de Jongh en stuur Lisa Hakkert, zij waren 4e van de 4 in hun veld en 22e overall van de 30.

Leave a Reply

  • KNRB tocht over de Warta in Polen
  • 19e Dies
  • Elfstedenroeimarathon 2018
  • Open Dag 2018
  • Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel