Cottwich 2017: 3x blik!

17-9-2017
Vandaag vond in Almelo de Cottwich Almelo Regatta plaats, een wedstrijd over 5km.
In het eerste blok werd door drie ploegen gestart. Als eerst mochten de V4* van start, hier deden 2 ploegen van ons mee in een veld van 3. Aengwirden 2 (Hans Hofer, Jeroen Westerik, Gijs van den Eerenbeemt, Drieuwes de Jongh en stuur Lisa Hakkert) behaalden een keurige tijd: 19:15,64, 18 seconde achter Aengwirden 1 (Wilco Fennema, Gerben Wiersma, Jur Hofsteenge, Frank Pauw en stuur Wouter Bringmann) met een tijd van 18:57,54, dus blik! Voor Jeroen, Gijs, Lisa en Wouter was dit hun eerste wedstrijd, dus een hele mooie prestatie.
Ook Jan-Bas van Noord startte, met zijn dochter Aster in Mix2X, van de 2 ploegen hebben zij dit ruim gewonnen, dus ook blik.
In het tweede blok startte Jan-Bas nog een keer deze keer in VF-G1x, ook deze keer won hij ruim van de andere 3 skiffeurs. Daarna waren in DVD2x Marieke van Drogenbroek en Edith Stok nog aan de beurt, van de 6 ploegen zijn ze 3e geworden.

Leave a Reply

  • KNRB tocht over de Warta in Polen
  • 19e Dies
  • Elfstedenroeimarathon 2018
  • Open Dag 2018
  • Lichtjestocht en Nieuwjaarsborrel