Openingstocht 2012

26-3-2012 Zondagmorgen 25 maart begonnen 13 roeiers en roeisters enthousiast aan de openingstocht. De Rabenhaupt, Willem Lodewijk en de BJ werden ingezet. Het was schitterende weer voorspeld, dus iedereen had goeie zin. Helaas was het  bij vertrek mistig en maar een paar graden boven nul……. ( wat nou korte broek….)

Head of the River 2012

19-3-2012 RV Ængwirden was dit jaar weer met drie boten vertegenwoordigd op de Head. De Fleanende Fries, de Foekje en de Loek – of wel een acht en twee dubbel vieren.

Wedstrijdarchief

18-3-2012 Ik ga vanaf nu een wedstrijdarchief bijhouden van de gevaren tijden en posities, leuk voor de vergelijking en het nageslacht. Het archief is hier te vinden Aanvullingen kunnen naar mij gestuurd worden.

Open Dag groot succes!

17-3-2012 Zaterdag 17 maart is onze OPEN DAG een groot succes geworden. Dank zij  de aankondigingen in de Leeuwarder Courant, Heerenveense Courant, de PR-commissie, de webverwijzingen en netwerken van de leden, die trouwens ook de wereld aan flyers en posters verspreid hebben, waren er veel belangstellenden en hebben zich 20 mensen aangemeld voor de proeflessen. Alle leden- […]